Onze dienstverlening

Vergroot uw business kansen

Wilt U slim zaken doen en nieuwe business partners leren kennen?

Wij hebben een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op een mens-machine algoritme die U veel tijd bespaart in het zoeken naar leveranciers, partners of klanten. Wij leveren concreet namen en rugnummers van potentiƫle partners en/of prospects waar U direct mee aan de slag kunt.

  • Bespaar tijd en geld
  • Verbreed uw blikveld op de markt
  • Ontwikkel en versnel Uw business

Verbreed uw blikveld op de markt

Uw omgeving biedt kansen en uitdagingen.

Hoe komt U aan de informatie over (potentiƫle) leveranciers, partners en klanten?

Het scannen van de markt kost veel tijd. Mogelijk dat dit soort activiteiten ondergesneeuwd raakt in Uw drukke agenda.

Wij helpen U om het zicht op Uw zakelijke omgeving te verbeteren zodat U kunt focussen op Uw daily business en strategie.


NIET LANGER ZOEKEN

Vind Uw Leveranciers

Door meer inzicht in het leverancierslandschap kunt U de toeleveringsrisico’s beter beheersen en inkoopvoordelen behalen.

Wij helpen U om strategische leveranciers te vinden op basis van een zoekprofiel dat wij samen met U opstellen. U ontvangt van ons een longlist met leveranciers die aan Uw zoekprofiel voldoen.

Wij kunnen ook namens U contact opnemen met de kandidaten op de longlist. U ontvangt van ons een shortlist met leveranciers, contactgegevens en de respons op de Request for Information.

Vind Uw Business partners

Samenwerking met de beste partners zorgt voor een versnelling van Uw innovaties en een kwaliteitsimpuls. U verbetert Uw time to market en concurrentiepositie.

Wij helpen in Uw zoektocht naar partners om mee samen te werken in een product ontwikkelingstraject.

Vind Uw Klanten

Bent U op zoek naar nieuwe zakelijke klanten passend bij een thema waarbinnen U de business wilt ontwikkelen?

Wij produceren voor U een lijst met passende prospects. Wij kunnen ook analyseren welke van Uw bestaande accounts het beste benaderd kunnen worden voor Uw campagne, webinar of andere promotioneel event. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkel Uw Netwerken

Wij helpen bedrijven, verenigingen en brancheorganisaties om snel en effectief een sector in kaart te brengen.

Op deze manier wordt beleid onderbouwd met harde gegevens en kunnen actieplannen worden uitgevoerd. Verenigingen en andere netwerkclubs kunnen de gegevens gebruiken voor ledenwerving of om relevante partijen te benaderen voor deelname aan evenementen.