Over ons

INFOSTART is een samenwerkingsverband tussen Science [&] Technology en de ondernemer Oswin Kerkhof. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als business developer, projectmanager en manager R&D in technologische omgevingen. Daardoor weet hij als geen ander hoe belangrijk kennis van zaken is.

Het motto van S[&]T is Making Sense of Data. Zij hebben over de afgelopen jaren een uniek systeem ontwikkeld dat AI en Natural Language Processing gebruikt om grote hoeveelheden (online of offline) informatie over bedrijven te verwerken en te ontsluiten. 

Kennis gaat altijd over meer dan de eigen producten en processen. Het is ook belangrijk om kennis van de wereld om je heen te hebben. Kennis over (potentiële) leveranciers en ontwikkelpartners, afnemers en concurrenten.

Veel organisaties kampen met een gebrek aan tijd en de middelen om een gedegen omgevingsanalyse uit te voeren. De consequentie kan zijn dat zij een beperkt deel van de markt overzien. Terwijl er buiten het bekende netwerk veel kansen liggen!

Onze missie is om informatie over businesspartners beschikbaar te maken voor bedrijven. Zodat zij in staat gesteld worden om tactische en strategische beslissingen te nemen op basis van kennis en inzicht.

De persoonlijke kracht van INFOSTART schuilt in oprechte interesse in de klantvraag en heldere communicatie. Wij combineren ons persoonlijke analytisch vermogen en netwerk aan slimme en krachtige software waardoor wij onze klanten het beste resultaat kunnen garanderen.

INFOSTART – De combinatie van slimme technologie en een heldere geest die zorgt draagt voor het beste startpunt voor zakelijke info.